Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.1g2.3kcal0.4g0g0g0.2g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)25g35kcal1.9g1.3g2.5g0g
Ruisjauho Pirkka50g153kcal4.9g30.5g1g7.5g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g388kcal15.2g63.6g7.6g15.4g
Valittu annoskoko100g194kcal7.6g31.8g3.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna50g97kcal3.8g15.9g1.9g3.9g
Arvot/100g100g194kcal7.6g31.8g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432