Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Riisi, keitetty, suolaa 12g16kcal0.3g3.5g0g0.1g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g35g25kcal1.7g4.2g0.2g0g
Soijakastike 1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)33g25kcal6g0.2g0.3g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g16g15kcal3.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g186kcal22.6g16.2g4g0.2g
Valittu annoskoko100g93kcal11.3g8.1g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g47kcal5.7g4.1g1g0.1g
Arvot/100g100g93kcal11.3g8.1g2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560