Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl12g16kcal1.6g0.1g1g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g59kcal1.7g11.9g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.4g0g
Maito, Kevyt13g6kcal0.4g0.6g0.2g0g
Mustikka metsä- 31g14kcal0.2g2g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g449kcal8g65.4g16g3.2g
Valittu annoskoko100g225kcal4g32.7g8g1.6g
Annoskoko puolitettuna50g112kcal2g16.4g4g0.8g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149