Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g13g119kcal0g0g13.4g0g
Kookosrasva 100 % 28g247kcal0.2g0g27.8g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton13g41kcal3g1.4g2.7g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g16g34kcal0.7g7.6g0.1g6.2g
Manteli 10g64kcal2.5g0.7g5.6g0.7g
Saksanpähkinä 3.6g25kcal0.5g0.1g2.4g0.6g
Hasselpähkinä 2.6g17kcal0.4g0.1g1.6g0.5g
Rusina 14g41kcal0.4g8.4g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g1172kcal15.4g36.6g107.4g18.8g
Valittu annoskoko100g586kcal7.7g18.3g53.7g9.4g
Annoskoko puolitettuna50g293kcal3.9g9.2g26.9g4.7g
Arvot/100g100g586kcal7.7g18.3g53.7g9.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201