Kukkakaaliherkku

Irrottele kukkakaalin nuput ja keitä ne al dente suolatussa keitinvedessä.

Kuumenna ruokakerma ja sulata joukkoon tuore- ja sinihomejuustot, lisää myllystä tuoretta mustapippuria ja halutessasi vielä valkosipulin kynsi.

Kaada kastike kukkakaalin päälle uunivuokaan ja ripottele päälle vielä juustoraaste.

Gratinoi 200 asteessa n 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Pompula11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 50g12kcal0.9g1.1g0.2g1.1g
Flora kevyt ruoka 7%17g14kcal0.2g0.8g1.2g0g
castello blue, sinihomejuusto8.3g36kcal1.2g0g3.5g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli17g27kcal1.3g0.7g2.2g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)8.3g22kcal2.6g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g221kcal12.4g5.2g16.6g2.2g
Valittu annoskoko100g110kcal6.2g2.6g8.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna50g55kcal3.1g1.3g4.2g0.6g
Arvot/100g100g110kcal6.2g2.6g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244660