Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Sokeri 10g42kcal0g10.4g0g0g
Fariinisokeri10g42kcal0g10.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g25g21kcal0.3g4.6g0.1g0.4g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.2g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Suklaa tumma 10g54kcal0.4g5.5g3.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g612kcal9.6g100.2g18g3.8g
Valittu annoskoko100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g
Annoskoko puolitettuna50g153kcal2.4g25.1g4.5g1g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181