Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.2g0.2g0.7g
Tattarijauho, Myllynparas7.9g27kcal1g5.3g0.1g0.4g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 13g3.9kcal0.4g0.5g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g31g26kcal0.3g5.7g0.1g0.6g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 12g88kcal0g0g9.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 9g12kcal1g0g0.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 5.5g2.3kcal0.5g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.5g1.2kcal0g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g449kcal10.2g50.2g22.2g4g
Valittu annoskoko100g225kcal5.1g25.1g11.1g2g
Annoskoko puolitettuna50g112kcal2.6g12.6g5.6g1g
Arvot/100g100g225kcal5.1g25.1g11.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419