Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g25g63kcal4.6g0g4.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g151kcal10g5.2g9.6g0.2g
Valittu annoskoko100g76kcal5g2.6g4.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g38kcal2.5g1.3g2.4g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339961