Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl31g113kcal0.6g0.8g11.9g0g
Katkarapu 9g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Tilli mauste1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g489kcal15g1.8g47g0g
Valittu annoskoko100g245kcal7.5g0.9g23.5g0g
Annoskoko puolitettuna50g122kcal3.8g0.5g11.8g0g
Arvot/100g100g244kcal7.5g0.9g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357646