Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Sokeri 20g80kcal0g19.7g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g2.1g8.1kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.7g0.4g1.2g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g611kcal10.8g93.2g20.4g3.4g
Valittu annoskoko100g306kcal5.4g46.6g10.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna50g153kcal2.7g23.3g5.1g0.9g
Arvot/100g100g306kcal5.4g46.6g10.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671