Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g16g114kcal0.2g0.2g12.5g0g
Fariinisokeri9g38kcal0g9.4g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g4.7g19kcal0g4.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g22kcal1.9g0.1g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten6.3g21kcal1.5g2.8g1.3g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Taloussuklaa, Fazer13g65kcal0.5g7g3.8g0.7g
Suklaasydän (Panda), annos 150g13g61kcal0.7g8.5g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g828kcal13.8g96.2g43.8g4.2g
Valittu annoskoko100g414kcal6.9g48.1g21.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna50g207kcal3.5g24.1g11g1.1g
Arvot/100g100g414kcal6.9g48.1g21.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005