Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima4.7g18kcal1.4g0g1.4g0g
Katkarapu 31g21kcal4.5g0g0.3g0g
Tomaattimurska 39g12kcal0.2g2.1g0.1g0.7g
Hunaja 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g20g49kcal2g8.4g0.7g1.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g214kcal16.4g22.2g5.8g4.4g
Valittu annoskoko100g107kcal8.2g11.1g2.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna50g53kcal4.1g5.6g1.5g1.1g
Arvot/100g100g107kcal8.2g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471