Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 42g10kcal0.8g0.9g0.1g1g
Purjosipuli 5.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g29kcal2g0g2.3g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.9g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g82kcal6g2.4g4.8g2.2g
Valittu annoskoko100g41kcal3g1.2g2.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna50g21kcal1.5g0.6g1.2g0.6g
Arvot/100g100g41kcal3g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901