Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g75g18kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.9g4.3kcal0g0g0.5g0g
Siirappi 5.3g16kcal0g3.9g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g128kcal7.6g13.4g4.4g3.4g
Valittu annoskoko100g64kcal3.8g6.7g2.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna50g32kcal1.9g3.4g1.1g0.9g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.7g2.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209896