Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 55g16kcal0.3g2.9g0.1g1g
Atria sika-nauta jauheliha 23%27g74kcal4.6g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g282kcal10.4g8g22.6g2.6g
Valittu annoskoko100g141kcal5.2g4g11.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna50g70kcal2.6g2g5.7g0.7g
Arvot/100g100g141kcal5.2g4g11.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428650