Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g5.5g18kcal2.7g1.6g0g0.3g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g20g7.1kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g5.5g18kcal0.7g3.4g0.1g0.5g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g3g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g3g6.6kcal1g0g0.3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 14g3.6kcal0.5g0.4g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g164kcal11.6g17g5g3g
Valittu annoskoko101g82kcal5.8g8.5g2.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna50g41kcal2.9g4.3g1.3g0.8g
Arvot/100g100g81kcal5.8g8.5g2.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208134