Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka18g24kcal3.8g0.3g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Rice Dream, riisimaito26g12kcal0g2.5g0.3g0g
Täysjyväriisi. Risella.10g34kcal0.7g6.8g0.3g0.6g
Parsakaali, tuore, 257g11g3.2kcal0.5g0.2g0g0.2g
Punajuuri keitetty, annos 100g11g4.5kcal0g1g0g0.3g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g8.8g11kcal0.3g2.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g213kcal12.4g26.8g6.2g2.4g
Valittu annoskoko100g106kcal6.2g13.4g3.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna50g53kcal3.1g6.7g1.6g0.6g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.3g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557