Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen31g43kcal5.9g0g2.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g62g22kcal0.6g4.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g145kcal13.2g8.8g6.2g0.2g
Valittu annoskoko100g72kcal6.6g4.4g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g36kcal3.3g2.2g1.6g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.4g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413