Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g16g53kcal2.6g10g0.3g1g
Atria kevyt jauheliha38g64kcal7.1g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.9g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g280kcal23.4g24g9.4g2.2g
Valittu annoskoko101g140kcal11.7g12g4.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna50g70kcal5.9g6g2.4g0.6g
Arvot/100g100g139kcal11.6g11.9g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377