Mallan poronkäristys

Ota liha sulamaan jääkaappiin edellisenä iltana.

Paista pannulla miedossa lämmössä pilkotut pekoniviipaleet niin että rasva irtoaa niistä hyvin.

Lisää mukaan voita ja paista käristeviipaleet pienissä erissä.

Lisää pilkottu sipuli.

Kääntele hetki.

Kaada pataan ja lisää vesi sekä mausteet.

Laita kansi päälle ja annan hautua 125 asteisessa uunissa 1,5-2,5 tuntia.

Lisää tarvittaessa nestettä.

Tarjoa käristyksen kanssa perunamuusia.

Puolukkahillo ja suolakurkut ovat mainio lisuke.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Malluska1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g70g76kcal13.7g0g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Pekoni (Atria), annos 70g3.3g12kcal0.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g213kcal28.4g0.4g10.8g0.2g
Valittu annoskoko101g106kcal14.2g0.2g5.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g53kcal7.1g0.1g2.7g0.1g
Arvot/100g100g106kcal14.1g0.2g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191993