Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 65g210kcal17.5g0g15.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]13g44kcal1.6g0g4.8g0g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia9g14kcal1.6g0g0.8g0g
Juusto, mozzarella 5.6g15kcal1g0g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g583kcal44.8g0.6g45.8g0g
Valittu annoskoko100g292kcal22.4g0.3g22.9g0g
Annoskoko puolitettuna50g146kcal11.2g0.2g11.5g0g
Arvot/100g100g291kcal22.3g0.3g22.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588