Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g50g55kcal11.5g0g0.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)31g27kcal0.3g1.1g2.2g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g5.6g25kcal0.3g0.2g2.5g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g221kcal24.6g4g11.2g0.4g
Valittu annoskoko101g111kcal12.3g2g5.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna50g55kcal6.2g1g2.8g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.2g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868