Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)8.1g16kcal0.3g2.8g0.2g0g
Korppujauho 3.1g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g25g34kcal0.7g1g3g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Puolukka 7.5g2.9kcal0g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g318kcal24.4g13.2g17.8g0.8g
Valittu annoskoko101g159kcal12.2g6.6g8.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna50g80kcal6.1g3.3g4.5g0.2g
Arvot/100g100g158kcal12.1g6.6g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667