Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g57g23kcal0.3g6.9g0.1g0g
Kaurahiutale 4.6g17kcal0.7g2.6g0.3g0.5g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton3.4g25kcal0g0g2.8g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)15g52kcal1.8g10.3g0.3g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g369kcal9.6g67g7.4g3.8g
Valittu annoskoko100g184kcal4.8g33.5g3.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna50g92kcal2.4g16.8g1.9g1g
Arvot/100g100g184kcal4.8g33.4g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844