Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g13g44kcal1.6g8.7g0.2g0.4g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen20g28kcal3.8g0g1.4g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g9g16kcal0.5g0.6g1.3g0.3g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7.5g27kcal2.1g0.1g2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g25g6.2kcal0.3g1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)10g16kcal0.3g0.3g1.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g284kcal17.6g23.2g12.8g2g
Valittu annoskoko100g142kcal8.8g11.6g6.4g1g
Annoskoko puolitettuna50g71kcal4.4g5.8g3.2g0.5g
Arvot/100g100g141kcal8.8g11.6g6.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027