Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g42g146kcal4.9g30.2g0.6g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g21g30kcal4.6g0.9g0.6g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g10g26kcal1.9g0.1g2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g436kcal23.2g64.6g9g0.8g
Valittu annoskoko101g218kcal11.6g32.3g4.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna50g109kcal5.8g16.2g2.3g0.2g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733