Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 88g157kcal14.2g6.2g7g6.2g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g40kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g399kcal28.8g13.6g22.8g12.6g
Valittu annoskoko101g199kcal14.4g6.8g11.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna50g100kcal7.2g3.4g5.7g3.2g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.8g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089