Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g18g73kcal1.3g11.3g2.5g0.2g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 16g63kcal0g15.5g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa29g29kcal3.2g0.9g1.5g0g
Karpalo 15g4.7kcal0.1g0.5g0.1g0.5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio15g20kcal0.4g0.9g1.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g408kcal12g59.6g13.2g1.4g
Valittu annoskoko101g204kcal6g29.8g6.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna50g102kcal3g14.9g3.3g0.4g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239