Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g55g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.2g2.1kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy 11g97kcal0g0g10.9g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g5.5g14kcal2.1g0g0.6g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g5.5g1.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g263kcal5.4g7g23.4g2.4g
Valittu annoskoko101g131kcal2.7g3.5g11.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna50g66kcal1.4g1.8g5.9g0.6g
Arvot/100g100g130kcal2.7g3.5g11.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172499