Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Sokeri 5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g90kcal0g22g0g0g
Valittu annoskoko101g45kcal0g11g0g0g
Annoskoko puolitettuna50g23kcal0g5.5g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464