Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g73g26kcal1.2g5g0.1g1g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g15g44kcal3.8g0g3.2g0g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g187kcal10.6g11.8g10.8g3g
Valittu annoskoko101g94kcal5.3g5.9g5.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna50g47kcal2.7g3g2.7g0.8g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341213