Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 19g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Porkkana 8.3g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%13g21kcal1.2g0.9g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g75kcal3.2g8.2g2.8g0.8g
Valittu annoskoko101g37kcal1.6g4.1g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna50g19kcal0.8g2.1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849