Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punajuuri 16g6.3kcal0.2g1.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Risottoriisi (Pirkka)11g36kcal0.7g8.8g0g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)5.5g2.5kcal0g0.6g0.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu27g16kcal0.3g1.2g1.1g0g
Aurajuusto6.8g23kcal1.4g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g203kcal5.6g24.6g9.2g1.2g
Valittu annoskoko101g101kcal2.8g12.3g4.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g51kcal1.4g6.2g2.3g0.3g
Arvot/100g100g101kcal2.8g12.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123