Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 28g90kcal7.5g0g6.7g0g
Paprika, punainen11g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maizena maissitärkkelys2.1g7.4kcal0g1.8g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado27g5.5kcal0.3g1g0g0.4g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl3.5g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g243kcal16.2g7.8g16g1.8g
Valittu annoskoko101g122kcal8.1g3.9g8g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g61kcal4.1g2g4g0.5g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93616