Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g10g18kcal2g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka6.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)24g10kcal0.4g2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g16g6.4kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g77kcal6g7.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko101g38kcal3g3.7g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna50g19kcal1.5g1.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g38kcal3g3.7g1.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934