Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%6.2g16kcal0.9g0.2g1.2g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g1.8g1.1kcal0g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g3.1g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g82kcal3g5.4g5.2g1.2g
Valittu annoskoko101g41kcal1.5g2.7g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g21kcal0.8g1.4g1.3g0.3g
Arvot/100g100g41kcal1.5g2.7g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977