Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 23g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Porkkana 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g26g45kcal5.2g0g2.6g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.4g2kcal0g0g0.2g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g138kcal11.6g8.8g5.6g1g
Valittu annoskoko101g69kcal5.8g4.4g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna51g35kcal2.9g2.2g1.4g0.3g
Arvot/100g100g68kcal5.7g4.4g2.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593