Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 24g5.6kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 24g8.2kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Broileri rintafile,maustamaton24g24kcal5.4g0g0.2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%12g15kcal0.4g0.2g1.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g9g34kcal2.6g0.2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g238kcal20.2g3.4g15.2g2.2g
Valittu annoskoko101g119kcal10.1g1.7g7.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna51g60kcal5.1g0.9g3.8g0.6g
Arvot/100g100g118kcal10g1.7g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226874