Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 38g11kcal0.4g1.6g0.1g0.8g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g19g10kcal1.1g1g0.2g0g
Pekoni, paistettu 7g36kcal1.2g0g3.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK38g64kcal3.8g3.8g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g241kcal13g12.8g15.4g1.6g
Valittu annoskoko101g121kcal6.5g6.4g7.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g60kcal3.3g3.2g3.9g0.4g
Arvot/100g100g120kcal6.4g6.3g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403174