Mausteinen jauheliha-linssikeitto

Mausteet:
chilirouhe, garam masala, kurkuma, curry, paprikajauhe, (inkivääri)

Kuullota sipulit öljyssä, lisää mausteet, sekoita kunnes sipulit ovat peittyneet mausteisiin.

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti, pieneksi pilkotut porkkanat ja linssit ja suolaa, jos haluat.

Jos lisäsit vihreitä linssejä, keitä n. 30 minuuttia, jos punaisia, keitä n. 20 minuuttia.

Lisää kikherneet ja keitä vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g18g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 4.2g13kcal1g1.9g0.1g0.4g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 7g9kcal0.6g1.2g0.1g0.4g
Porkkana 3.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g108kcal9.2g9.2g3.2g1.8g
Valittu annoskoko101g54kcal4.6g4.6g1.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna51g27kcal2.3g2.3g0.8g0.5g
Arvot/100g100g53kcal4.6g4.6g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171413