Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)263g438kcal36.8g1.8g34.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g50g35kcal1.6g6g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g63g75kcal2.1g2.3g6.3g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g1397kcal88.6g85.2g81.6g4.6g
Valittu annoskoko1000g698kcal44.3g42.6g40.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna500g349kcal22.2g21.3g20.4g1.2g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326