Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 267g208kcal4.5g42.9g0.5g2.7g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g133g153kcal1.1g7.5g13.3g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste267g69kcal2.4g12.8g0.8g6.1g
Lohifilee 333g651kcal62.3g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g2162kcal140.6g126.4g119.2g17.6g
Valittu annoskoko1000g1081kcal70.3g63.2g59.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna500g541kcal35.2g31.6g29.8g4.4g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185908