Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g401g982kcal40.1g32.1g72.1g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl100g35kcal1g6g1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)271g433kcal7.3g7.3g40.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr100g281kcal8g9.5g24g1.6g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix18g9kcal0.3g1.8g0.1g0g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g3506kcal114.2g116.2g276.8g3.6g
Valittu annoskoko1000g1753kcal57.1g58.1g138.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna500g876kcal28.6g29.1g69.2g0.9g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523