Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g25g15kcal3.3g0.3g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen253g83kcal8.3g12.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 91g130kcal11.4g0.3g9.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki51g28kcal4.3g2.5g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 505g1733kcal51.5g353.5g6.1g17.7g
Voi, 1 tl, 5 g76g553kcal0.8g0.8g60.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g5085kcal159.2g739.6g152.4g35.4g
Valittu annoskoko1000g2543kcal79.6g369.8g76.2g17.7g
Annoskoko puolitettuna500g1271kcal39.8g184.9g38.1g8.9g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741