Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 277g396kcal34.7g0.8g28.4g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g336g219kcal40g14.1g1g0g
Soijajauho rasvainen 59g274kcal20.3g13.8g13.8g7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 34g109kcal9.7g2.4g6.7g10.3g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)34g86kcal5.6g11.5g2.1g10.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 34g227kcal9g2.3g19.5g4.1g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.4g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen42g303kcal0.4g0.4g33.6g0g
Oltermanni, perinteinen168g605kcal42g0g48.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g4493kcal325.2g103.4g307.6g63.2g
Valittu annoskoko1000g2247kcal162.6g51.7g153.8g31.6g
Annoskoko puolitettuna500g1123kcal81.3g25.9g76.9g15.8g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603