Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g167g750kcal12.8g113.3g26.7g6g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)83g525kcal0g0g58.3g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g333g767kcal1.3g40g66.7g1.7g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g167g183kcal0.8g25g8.3g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)250g1278kcal11.3g142.5g85g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g7005kcal52.4g641.6g490g50.4g
Valittu annoskoko1000g3503kcal26.2g320.8g245g25.2g
Annoskoko puolitettuna500g1751kcal13.1g160.4g122.5g12.6g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496