Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 401g571kcal50.1g1.2g41.1g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g267g694kcal12g9.3g72.1g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g134g159kcal4.3g5.5g13.4g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g100g185kcal26g0.5g9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g99g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g3273kcal187.4g42.4g271.6g3.4g
Valittu annoskoko1000g1637kcal93.7g21.2g135.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna500g818kcal46.9g10.6g67.9g0.9g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870