Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 489g1678kcal49.8g342.3g5.9g17.1g
Voi 89g642kcal1.1g0.4g71.9g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8.8g28kcal1g5.3g0.6g2.5g
Sokeri 75g305kcal0g75.1g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 49g69kcal6.1g0.1g5g0g
Hiiva 22g17kcal2.9g0.2g0.1g1.5g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 266g168kcal8g12.7g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g5812kcal137.8g872.2g185.6g42.2g
Valittu annoskoko1000g2906kcal68.9g436.1g92.8g21.1g
Annoskoko puolitettuna500g1453kcal34.5g218.1g46.4g10.6g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403