Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 416g100kcal7.5g9.2g1.2g9.6g
Purjosipuli 54g12kcal1g1.3g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 416g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g104g291kcal19.8g0g22.9g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)9g9kcal0.7g1.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g827kcal58g24.2g48.4g21.8g
Valittu annoskoko1000g413kcal29g12.1g24.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna500g207kcal14.5g6.1g12.1g5.5g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901