Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g3000g5130kcal306g81g399g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g5000g1750kcal135g235g25g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)2000g3300kcal60g80g300g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20360kcal1002g792g1448g0g
Valittu annoskoko10000g10180kcal501g396g724g0g
Annoskoko puolitettuna5000g5090kcal250.5g198g362g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206